dimecres, 4 de febrer de 2009

nazis al castell d'escornalbou!!!


me permès plagiar... en veritat copiar i enganxar, aquest article del company te la ma maria de reus, que podeu llegir a http://telamamaria.blogspot.com/2009/01/levantina-de-seguretat-gossos-sense.html
per a fer difusió de tal "acte", que sembla que surt del Col·lectiu Independentista del Priorat (www.cip.cat), estic totalment d'acord en no voler que un grup de camorristes nazis es faci carrec de la seguretat d'aquests tres llocs tan importants per a nosaltres, us animo a enviar la carta al conseller!! Gent de Colldejou, que això ens cau aprop!!

A partir del proper 1 de Febrer, l’empresa Levantina de Seguridad passarà a tenir la concessió del control d’accés i la vigilància de tres monuments de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que formen part del Museu d’Història de Catalunya, com són el Castell d’Escornalbou (Baix Camp), el Castell de Miravet (Ribera d’Ebre) i la Cartoixa d’Escaladei (Priorat).

Com alguns ja sabreu, l’empresa Levantina de Seguridad forma part del grup empresarial “Grupo Levantina”, propietat de Jose Luis Roberto, fundador del partit d’extrema dreta España 2000. Aquesta empresa té múltiples antecedents d’agressions de caràcter xenòfob, homòfob i feixista tant al País Valencià com al Principat.

Per aquests motius, no podem entendre com el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, gestor d’aquests espais a través del Museu de Història, ha contractat una empresa que ha demostrat al llarg de la seva història, una falta de valors democràtics, vulnerant les llibertats d’aquells no afins a les seves idees, com demostra l’alt nombre de successos violents que és poden trobar per internet.

Per tot això, animem a tothom que reenviï la següent carta al Conseller Joan Manuel Tresserras, responsable del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació al següent correu electrònic:

consellertresserras@gencat.cat
A l’atenció del Honorable Sr. Joan Manuel Tresserras i Gaju, Em remeto a aquest correu per mostrar la meva disconformitat envers a la concessió del control d’accés i la vigilància de tres monuments de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre a l’empresa “Levantina de Seguridad S.L.”. Aquests tres indrets, que formen part del Museu d’Història de Catalunya, són el Castell d’Escornalbou (Baix Camp), el Castell de Miravet (Ribera d’Ebre) i la Cartoixa d’Escaladei (Priorat). Aquesta empresa, propietat de l’empresari valencià Jose Luis Roberto, està lligada a diferents moviments d’extrema dreta, així com a diferents incidents violents tant al País Valencià com a Catalunya. Per començar, el senyor Roberto és el fundador del partit d’extrema dreta España 2000, relacionat amb moltes agressions de caire feixista i xenòfob arreu del territori. A part d’això, també forma part de la junta directiva d’ANELA ( Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne), que reuneix propietaris de locals on s’exerceix la prostitució. Per tots aquests motius, se’ns fa estrany que un organisme depenent de l’actual govern de la Generalitat de Catalunya, definit com a “catalanista i d’esquerres” pot permetre que a una empresa amb aquests antecedents i un entorn poc clar, li sigui adjudicada la vigilància del patrimoni històric del sud del Principat. Com podeu comprendre, els antecedents violents que té l’empresa “Levantina de Seguridad S.L.” no són compatibles amb els valors que és volen transmetre tan en els indrets ja citats com també des del mateix Govern. I és per tot això que li demanem que reconsideri la concessió del Castell ’Escornalbou, el Castell de Miravet i la Cartoixa d’Escaladei a la citada empresa, així com qualsevol futura adjudicació per part de qualsevol departament de la Generalitat de Catalunya a aquesta empresa de seguretat. Esperem que tinguin en compte aquesta carta, i que prenguin les mesures corresponents i actuïn consequentment.”

apa salut i passa-ho !!!

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

tens tot el meu recolçament, com mes serem a fer presió millor, pots agafar del meu blog el que vulguis, la red és lliure i un servidor llibertari

salut !!!

neusmafo ha dit...

me'n alegro molt que estigueu denunciant i difonent aquesta notícia, no és mereix menys!
envio una felicitació a la gent del CIP!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails