dilluns, 9 de febrer del 2009

nazis al castell d'escornalbou!!! 2ona part

atèncio que torna la campanya anti nazis al castell !!!
si no sabeu de que va llegiu dos "entrades" més avall o pitjeu aquí...
la font és http://www.pobleviu.cat/index.php?id_categoria=16&madre=7&id_noticia=1211
se suposa que la campanya aquesta és espontania i anonima, o sigui que no podem parar...
aquí teniu una altra carta per enviar a un destinatari sembla que més correcte,
enviar un mail és molt fàcil!!!

Data: 02/02/2009 Després de l'èxit de la campanya d'enviament de correus electrònic a la Conselleria de Cultura demanant que rescindeixi el contracte amb l'empresa Levantina de Seguridad, aquesta ha respòs a les desenes de persones, que la concessió a aquesta empresa, propietat de l'espanyolista i xenòfob José Luís Roberto, s'ha fet mitjançant un concurs públic convocat pel Departament d'Economia i Finances a través de la Comissió Central de Subministraments, és a dir, que Cultura no hi ha intervingut, sinó que ha estat aquest Departament qui ha seleccionat l'empresa de Roberto per vigilar el patrimoni del Camp i les Terres de l'Ebre que és titularitat de la Generalitat. Davant de l'èxit de participació i mediàtic d'aquesta iniciativa, ara, la campanya s'adreça a aquest Departament per evitar que l'empresa Levantina de Seguridad obtingui concessions per part de la Generalitat i, evitar així, que amb els diners de la ciutadania del Principat es financii aquesta empresa. Després que la setmana passada una persona de manera anònima, llancés una campanya d'enviament de correus massius a la Conselleria de Cutlura, per denunciar el caràcter de l'empresa Levantina de Seguridad i demanar la revocació de la concessió a l'empresa per vigilar el patrimoni de la Generalitat al Camp i les Terres de l'Ebre, aquesta Conselleria ha respòs les desenes de correus argumentant que aquesta concessió ha anat a càrrec del Departament d'Economia i Finances. Exactament, el text diu així: "Acusem rebuda i agraïm el correu que adreceu a la bústia del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, del qual en prenem nota. Al mateix temps us informem que l'adjudicació del servei de vigilància i seguretat als departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya s'ha realitzat mitjançant procediment negociat. En aquest procediment administratiu hi participen les empreses homologades per la Comissió Central de Subministraments, empreses que han resultat adjudicatàries de l'Acord Marc de serveis de vigilància i seguretat (expedient 2008/10) convocat pel departament d'Economia i Finances a través de la Comissió Central de Subministraments." Per aquest motiu, la campanya, després de l'èxit de participació i mediàtic (ahir pàgina sencera al diari espanyol El País), ara inicia una nova etapa consistent en fer arribar la queixa al Departament d'Economia i Finances, que és el que ha adjudicat aquest servei a l'empresa de José Luís Roberto. A continuació us reproduïm la carta que podeu enviar al Conseller d'Economia i Finances, Sr. Antoni Castells (PSC-PSOE), l'adreça del qual és consellercastells@gencat.cat
A l’atenció del Honorable Sr. Antoni Castells i Oliveres, Em remeto a aquest correu per mostrar la meva disconformitat envers a la concessió del del control d’accés i la vigilància de tres monuments de les comarques del Camp i les Terres de l’Ebre a l’empresa “Levantina de Seguridad S.L.”. Aquests tres indrets, que formen part del Museu d’Història de Catalunya, són el Castell d’Escornalbou (Baix Camp), el Castell de Miravet (Ribera d’Ebre) i la Cartoixa d’Escaladei (Priorat). Aquesta empresa, propietat de l’empresari valencià Jose Luis Roberto, està lligada a diferents moviments d’extrema dreta, així com a diferents incidents violents tant al País Valencià com al Principat. Per començar, el senyor Roberto és el fundador del partit d’extrema dreta España 2000, relacionat amb moltes agressions de caire feixista i xenòfob arreu del territori. A part d’això, també forma part de la junta directiva d’ANELA ( Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne), que reuneix propietaris de locals on s’exerceix la prostitució. Per tots aquests motius, se’ns fa estrany que un organisme depenent de l’actual govern de la Generalitat de Catalunya, definit com a “catalanista i d’esquerres” pot permetre que a una empresa amb aquests antecedents i un entorn poc clar, li sigui adjudicada la vigilància del patrimoni històric del sud del Principat. Com podeu comprendre, els antecedents violents que té l’empresa “Levantina de Seguridad S.L.” no són compatibles amb els valors que és volen transmetre tan en els indrets ja citats com també des del mateix Govern. I és per tot això que li demanem que reconsiderin la concessió del Castell d’Escornalbou, el Castell de Miravet i la Cartoixa d’Escaladei a la citada empresa, així com qualsevol futura adjudicació per part de qualsevol departament de la Generalitat de Catalunya a aquesta empresa de seguretat.

Esperem que tinguin en compte aquesta carta, i que prenguin les mesures corresponents i actuïn consequentment.

apa salut!!

1 comentari:

neusmafo ha dit...

M'han contestat el correu, fixat:

Acusem rebuda i agraïm el correu que adreceu a la bústia del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, del qual en prenem nota.

Al mateix temps us informem que l’adjudicació del servei de vigilància i seguretat als departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya s’ha realitzat mitjançant procediment negociat. En aquest procediment administratiu hi participen les empreses homologades per la Comissió Central de Subministraments, empreses que han resultat adjudicatàries de l’Acord Marc de serveis de vigilància i seguretat (expedient 2008/10) convocat pel departament d’Economia i Finances a través de la Comissió Central de Subministraments.


Ja veus, renoi si en parlen de bé aquesta gent!!! Ja m'ho crec q els procediments per l'adjudicació han sigut del tot correctes, però pot ser s'haurien de plantejar algunes qüestions ètiques.d

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails