dissabte, 17 de desembre del 2011

El monstre del pantà de Riudecanyes. 2. Han vist el monstre.



El Mateu s'inicia com a reporter de BaixCampTV seguint el rumor de la presència d'una bèstia al pantà de Riudecanyes, en farà un bon reportatge.
llegiu el capítol 1.






2. Han vist el monstre.

El dia següent, al bar tot prenent-se un cafè, el Mateu va al·lucinar quan va trobar la notícia del “monstre del pantà” en un raconet petit de la portada d'un important diari d'abast provincial. La directora de la TV també l'havia vist, el va fer cridar i el tornar a felicitar pel seu excel·lent reportatge. I per haver trobat una notícia interessant d'on només hi havia un rumor.
El Mateu estava eufòric, no es pensava començar la seva carrera amb tant bon peu. Va decidir tornar al pantà el dissabte següent mateix.
Tenia molta feina, la setmana va trigar a passar.
I el dissabte, va tornar a enfilar la carretera cap a Riudecanyes. Aquesta vegada es va trobar més gent. Va anar directe cap al bar a saludar l'encarregat i a preguntar-li si hi havia hagut alguna novetat sobre “el monstre”. Aquest estava força enfeinat atenent a les taules, servint cerveses, coles, i tapes de patates braves. Tot i això, va tenir de temps de comentar-li que havien vingut força curiosos a veure si veien al monstre.
L'home tenia raó, el Mateu va donar un tomb per la presa, i va comprovar que la gent, en petits grups, mirava l'aigua com buscant-hi alguna cosa, fins i tot va “pescar” una conversa on es parlava del monstre. De lluny també va observar grupets de gent a les platges de la riba, sobretot al cantó del poble. Va gravar unes panoràmiques dels curiosos i va tornar cap al bar.
L'encarregat no hi era. El va atendre un noi jove, que per l'aparença devia ser el seu fill. Mentre es prenia una canya tranquil·lament, de cop i volta, un grup de joves va atansar-se cridant i corrent, venien de la presa. El Mateu, amb l'instint agut, va engegar la càmera. Els nois van unir-se a un altre grup que seia a prop seu explicant-los-hi alarmats que havien vist una bèstia força grossa al pantà.
El Mateu es va aixecar, es dirigí a ells identificant-se com a periodista, i càmera en mà els demanà que expliquessin que havien vist. Seria un material fantàstic.
Quan va arribar a casa seva, va trucar la directora i li va explicar. El va tornar a felicitar, tot demanant-li si podia editar alguna cosa per a l'informatiu del diumenge al migdia.
Quan va penjar, el Mateu estava més que eufòric. De seguida va trucar als Agents Rurals, va aconseguir parlar amb el cap de torn, que li va assegurar que durant la setmana havien voltat pel pantà en busca del suposat monstre, o de rastres seus, sense veure-hi res estrany. Quan el Mateu li va explicar el que havia passat aquell mateix dia, el cap de torn li va dir que potser l'endemà farien un desplegament especial o quelcom similar.
Va estar-hi fins tard, i en va treure un vídeo de quatre minuts que l'endemà al matí ell mateix va portar al cap d'informatius de la TV. La notícia va sortir al migdia.
(continuarà...)

i sense res més a afegir!
salut!

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Doncs sí que enganxa sí! Quants dies dius que ens hem d'esperar? :) Estaré atenta al teu blog!

... ha dit...

Iep, potser si que es farà famós el Mateu!!

Garbí24 ha dit...

Aviat coneixerem el monstre?....

Gerònima ha dit...

Entusiasme, oportunitat, professionalitat... ÈXIT ASSEGURAT!!!
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails