dilluns, 5 d’abril del 2010

Puerto rico

Segons diuen els crítics aquest és un altre joc d'estratègia de taula de l'estil alemany, o sigui com els Catan, de fet quan el vaig veure també em va recordar al joc de pc the settlers al qual també he estat enganxat en alguna època. Aquí també hi trobareu les regles i una altra bona crítica.
El tema del joc és la colonització de l'illa de Puerto Rico, antiga colònia espanyola per cert. La partida es divideix en rondes, durant les quals cada jugador assumeix el rol d'un personatge, cada personatge té uns privilegis i et permet realitzar diferents accions, com produir, plantar, enviar colons o vendre mercaderies.

El joc el venen per uns quaranta euros, i les partides et poden durar una hora o més depen de quants juguin, un mínim de dos i un màxim de cinc.
Hi ha un munt de coses! de fet podríem considerar que és un joc mitjanament dificilet, té un munt de regles, personatges i edificis amb peculiaritats. Això fa també que sigui possible fer moltes tàctiques i estratègies diferents el que fa que sigui un molt bon joc.
Es poden fer plantacions de blat o cafè, tenir canteres que et proporcionen edificis, mercats, ports, magatzems, diners, punts.
O sigui que considereu les dues primeres partides com per aprendre a jugar... i paciència!


El meu consell de principiant és:
produïu cafè i aconseguiu un vaixell propi o un magatzem gran!
i sobretot ...
passeu-ho bé!

1 comentari:

... ha dit...

Quan dius que quedem per jugar-hi??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails