diumenge, 6 de juny del 2010

Bilderberg, s'ens pixen a la cara...

Aquests dies ha estat notícia la reunió que els membres del club Bilderberg ha fet a Sitges, de fet sembla que el club i la reunió eren secrets, però ningú ho diria pel ressò mediàtic que ha tingut.
El club Bilderberg?
Doncs he buscat i he llegit sobre aquest tema i les informacions no estan massa clares:
És un club secret de persones molt influents i poderoses amb aspiracions de ser els amos de tot.
Es va crear fa molts anys, després de la guerra mundial, junt amb altres institucions capitalistes com el Banc Mundial i FMI.
Es reuneixen un cop l'any, i vaja que fan el que volen amb l'economia, les finances, la gent...
Se suposa que és un club secret, ja que molts membres estan caient en l'ilegalitat al pertànyer-hi ja que no es compatible amb el seu carrec oficial.
I es reuneixen a Sitges, protegits pels mossos, i fins i tot Zapatero els hi fa una visita demanant caritat.
Increïble!
Una reunió de colpistes! gent que es passa pel forro la democràcia, que només maquinen per al seu benefici.
O sigui que ja sabem qui mana!

Sen's pixen a la cara i diuen que plou ( com m'agrada aquesta frase ).
El neocapitalisme del segle XXI juga amb les vides de tots plegats i se'n riu a la nostra cara rodejant-se del luxes i fent-se admirar.

I el poble?
el poble dorm, aquest estiu tenim mundial de futbol, ens inposen una crisi que farà que ens menjem els uns als altres i el poble sembla que només surt quan guanya el Barça.
i això que la teoria diu que la clau la tenim nosaltres, com?
el consum?, l'actitud? els valors?
cadascú de nosaltres estem permeten tot això, és la nostra responsabilitat, ens monten aquest sistema capitalista i nosaltres hi posem l'energia, no és just doncs que manem nosaltres de veritat?

i res més que afegir.
apa salut i boicot a aquests cabrons!

7 comentaris:

Elfreelang ha dit...

ja no ve d'aquí...vull dir que no sé si aquests del Bildeberg realment fan i desfan ....perquè fins ara no s'ha començat a donar publicitat a les reunions...perquè si és tan secret surt a la Viquipèdia tot les llistats dels assistents des de fa un munt d'anys...tot plegat em sembla també una cortina de fum ....de moment amb el que m'ha costat arribar a tenir feina fixa ara em retallaran el sou i tot plegat no ha fet més que començar...Vull dir ricderiure que comprenc la teva indignació cap aquest del bildeberg però no sé si realment tene poder com diuen...si el tene que pensin com posar en cintura a les entitats financeres, als brokers ...als bancs

ricderiure ha dit...

hi ha representants de la banca mundial i de les finances entre ells,
jo crec que si són els més rics és per algo, i no per algo bo precisament,
no busquen l'estabilitat social i el benestar del poble aquests, sino el seu propi benefici,
i després ens donen les escurialles com el Bill Gates amb la seva fundació d'ajuda al 3er mon,
clar si en té 1000 i en dona 4 encara li em de donar les gràcies per generós,
si que estic indignat, si

bona nit Elvira!

◊ dissident ◊ ha dit...

Vaig veure un documental en televisió sobre Bildenberg, i els masons i també un altre grup similar d'USA els "Skull & Bones" integrada per gent formada en Yale aquesa última. La visió que ens dones és molt semblant al que ens deia el documental. Bàsicament l'economia mundial està en les seues mans. Jo no sé fins a on arriba la veritat en tot açò. Sembla increïble. De totes maneres tant de "secretisme" fa pudor a secta o això és el que van donar a entendre, a més a més, en les grans reunions (parle dels Skull & Bones) mengen amb una cubertería del fhurer, tenen els ossos de l'indi Gerónimo i els de Maria Antonieta de França... o això diuen. Vamos, un munt de símbols i rituals estranys. Per ací per la Ribera es diu: "Mala gent roïna processó."
El docu molt bo. Donen molta informació sobre aquestes organitzacions una mica raretes, però no recorde el títol, cachis!

Per cert, ens estàs incitant a la revolució? Espere que siga pacífica.

Salut!

ricderiure ha dit...

les multinacionals gobernades per aquests senyors fan el que volen amb els governs, hi ha molts exemples...

Acció, revolució, tant se dona el nom,
el que compta és que no ens prenguin el pèl, i que no colaborem amb qui s'enriqueix ostentosament moltes vegades amb "males arts".

Salut i pau!!!

Iblama ha dit...

tens tota la rao titu! és un escàndol! mentre ens fan estrènyer el cinturó ells parlen sobre el futur i plantegen tan alegrement una tercera guerra mundial. és un vergonya! però amb el representants que tenim poca cosa podem demanar. han aconseguit que siguem ovelletes que segueixen el pastor sense dir res. ens ho prenen tot i no som capcaços ni d'anar a les manis que es convoquen, quan ens hauríem de tirar al carrer i protestar pel nostre pa de cada dia. és un escàndol!

Judit ha dit...

D´això no en diuen "lluvia dorada"? =;)
Saps que passa Ric? que ens hem tornat massa individualistes, i només mirem per naltros i no pel grup. És més fàcil seure al sofà i mirar el partit o el programa basura de torn, així no cal pensar. Vivim en una societat manipulada, però ja ens està bé. El dia que lluitem junts, multiplicarem les forces, perquè recorda que tota gran fortuna, comença per un euro. Ens han venut la moto i ens ho hem cregut, fins ara tothom a viscut per sobre les seves possibilitats reals.
Recordo que un dia comentava a casa els pares que si diners amunt i avall i el meu pare que és un home savi em va preguntar:
- Tu deus res a ningú?
- No -Li vaig respondre jo.
- Llavors ets una de les persones més riques del país.
Hem estirat més el braç que la màniga i no hem fet servir el nostre sentit comú i ara tot són queixes. No era normal el ritme, i això no era tan difícil de veure. Hi ha rics, pq hi ha tontos que es creuen que els hi donaran els duros a tres pessetes que deien abans.
Petons!

L. Linkon ha dit...

Hola com estem Ricderiure? Espero que bé! Feia ja temps que no passava, dons ara torno amb molta força a editar el bolg. Bé, si hi pases ja t'hen enteraràs de la moguda de un programa de ràdio, tot està al blog. Percert jo també sóc de les que diuen "Aquesta gent que venen de fora, s'ens pixen a la cara i diuen que està plovent!!" xD.
Cuidet molt, m'agradaria rebre alguna visita teva!
Petonets!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails