dijous, 23 de juliol del 2009

adeu a minoria absoluta!


trista notícia!!! s'acaba minoria absoluta! demà 25 de juliol està anunciat l'últim radioprograma de la tropa d'en Toni en Quecu i en Manel...
i ja han fet coses aquesta gent, des de l'any 2000 que van iniciar el programa de radio a rac1, com a gran fitxatge de la nova emisora privada de Catalunya, des de llavors han fet més de 1000 programes i la seva carrera ha donat cinquanta tombs passant per la tele i triunfant amb el Polonia i el Crackovia.
I és que el Minoria és l'embrió d'aquests programes de tv3, de 12 a 13, i després fins a les 14, es dediquen, aviat en passat, a imitar i riure de la política i la societat catalana, molt humor, molt bo!


Clar que amb aquest horari no els he pogut seguir sempre, però els he escoltat mooooltes vegades, escapades de la feina per escoltar 10 minutets de programa, i m'he fotut unes descollonades graaaans ...
vaya cracks... Cesc Casanovas, Bruno Oro, Victor Ollé... el general Franco, Maragall, Pujol, James Steward, Carod, Mas, el nen repelent, la trucada espontania... i és que fins i tot repetint un esquema semblant no deixen de sorpendre i fer riure.
Adeu al programa que Catalunya es mereix!
Catalunya ja no s'ho mereix!
Felicitats als que l'han fet possible i m'han fet passar tantes bones estones...
us deixo alguns dels talls que he seleccionat de la pàgina oficial, que per cert està força bé.
apa salut!



trucada de Maragall (quecu) al president de Murcia després de que aquest digués que Pasqual era un borratxo, s'ho van creure tot!



Trucada de l'espontani, ja m'agradaria saber parlar com ell!


el mític James!


el diputat que crida "mori el Borbó"

1 comentari:

Iblama ha dit...

I tant tu! és el millor progrma de la ràdio. A mi m'agrada més que el Polònia. Els tius són uns cracks!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails