dissabte, 20 d’agost del 2011

No més circ!


 Això serà tant difícil com deixar de fumar, el circ, el futbol professional està a tot arreu, tothom en parla, i els grans èxits del Barça fan que l'aficció estigui més viva que mai.
Però no, jo ho deixo. De fet tampoc sóc un seguidor tant fidel, en les èpoques entre el Dream Team i Reikjard que el Barça no guanyava, ni feia res de bo, jo com tants en comptes de mirar el futbol feia altres coses més o menys productives. I si hi ha una cosa important a fer, el futbol no me la fa ajornar.
Per que deixo l'aficció?
  • Tothom ho sap que això no té cap sentit, millonaris jugant a futbol mentre la gent passa penúries econòmiques.
  • Això està amanyadíssim, jo no em crec res, aquest futbol no és esport, sinó espectacle, i els gestors de l'espectacle ho tenen ben controlat. 
  • Ens estan distraient de les coses realment importants. És tristíssim veure com el Barça-Madrid mobilitza més gent que les protestes contra les retallades socials que vivim. Em fa la sensació de pertànyer a un ramat en que el pastor és la pantalla amb la gespa verda.
  • El Barça fa coses lamentables, com l'asumpte Qatar fundation.
  • El futbol professional en general, però en especial els últims Barça-Madrid, m'han semblat la cosa més antipedagògica del món. Igual de destructiva que les telescombreries. Donem-li la culpa al Mourinho, o a qui sigui, que els del Barça tampoc són nens innocents. Si això és el que ha d'aprendre el jovent, ho tenim clar.
  • La TV millor ni engegar-la, i per la radio millor escoltar música.

No se com m'anirà, si serà fàcil o no, de moment, no he seguit la supercopa, (tot i que és impossible no enterar-se'n del "percal").
A lo millor, aprofitant que el Reus Deportiu a pujat a 2on B aprofito per passar-me a "lo local" i seguir futbol esport de veritat, però tampoc ho tinc massa clar...
i doncs...
sense res més a afegir...
apa salut!!

9 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Ets ben lliure de decidir el que vulguis però el món és molt complex i contradictori...la gent que passa de tot seguirà passant vegi o vegi partits de futbol....i mira almenys els clubs mouen diners i fan diners i al seu voltant hi ha tèxtil, botigues etc és a dir molta gent que es guanya la vida...hi ha coses pitjors...ah i els del Barça potser no seran sants però no fiquen el dit a l'ull dels altres entrenadors...ni fan faltes inútils que van a trencar les cames del contrari...

ricderiure ha dit...

Tens raó Elfree, però això és una cosa en la que si es pot, millor no ficar-s'hi, (segueixo amb la metàfora de fumar),
si puc ho deixo,
no crec que la indústria del futbol o noti...
salut!

... ha dit...

No m'ho puc creure! És una grata sorpresa...

Laura T. Marcel ha dit...

En algunes coses raó no te'n falta, però el que és lamentable és que perdis l'afició al futbol, si realment t'agrada, per les pallassades de quatre nens malcriats que estan fent que l'esport sigui de tot menys això. Però bé, la decissió és teva i s'ha de respectar, of course!

ricderiure ha dit...

Que no és el primer cop que m'agafa un rampell així Ad. Sempre acabo recaient...

Laura, m'agrada el futbol, però tinc clar que no és tant important, de fet abans jugaba bastant al F.sala i ho he deixat, he perdut l'important i m'he quedat amb el "banal"

ara que continuo dient que serà mooolt difícil, avui he baixat al casal i hem acabat parlant de futbol, (no puc fer com si fos d'un altre planeta, almenys no encara).

salut i gràcies per comentar!!!!

El porquet ha dit...

Totalment d'acord amb el que comentes. L'entorn (aii... Cruyff) és el que acaba malmetent el que, en principi, és senzillament un esport.

Jo fa temps que he deixat d'escoltar programes esportius, llegir diaris esportius, veure programes esportius i estar interessat per tota la xerrameca extra esportiva.

A mi m'agrada l'esport, el futbol, el bàsquet, el tennis... però m'agrada veure els paios competint, els partits, l'essència dels esports.

Tota la resta és pura deixalla, cada cop me n'he anat convencent més.

Per tant, amb tota la humilitat, jo et diria que no deixis de mirar els partits del Barça, són divertits i apassionats, ara, un cop acabat el partit, televisió tancada, ràdio també i a llegir un bon llibre!

Per cert, molta sort amb el Reus a segona B! El meu Sant Andreu continuarà lluitant un any més allà també!

Judit ha dit...

Si et consola a mi el futbol no m'agrada, o sigui, que si no trobes lloc per fugir de tanta febre futbolera, sempre ho podem canviar per unes xines o un scrabble!

Per cert, he fet melmelada de tomaca i ha quedat boníssima (ves que he de dir jo)

Petonets Ricard!

ricderiure ha dit...

paraules savies Porquet!

i tens raó Judit, on estigui jugar un mateix, que s'aparti el mirar com juguen els altres.

Salut i petons!!

l'hel·lènic ha dit...

No crec que t'en arrepenteixis d'aquesta decisió. Això sí, al principi no és fàcil, com que la majoria de les tertulies són futboleres, al principi et pots trovar un xic descriminitat. Un servidor des de que no mira a on va la pilota, ha redescobert una afició adormida: la lectura. I és que en hora i mitja et pots evadir dins qualsevol libre.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails