divendres, 18 de febrer del 2011

atemptats (ahir i demà)


m'uneixo a la tancada en motiu del tall d'emissions de tv3 al país Valencià...


 aquest atemptat ja està fet, però...
he rebut més males notícies avui...
reprodueixo el comunicat del CANC

CONVOCATÒRIA CONTRA EL CEMENTIRI NUCLEAR

MIGUEL SEBASTIÁN, Ministre d'Industria, 7 de febrer 2011: "...quan alguna (comunitat autònoma) ens garanteixi que no s’oposarà a la instal·lació, l’autoritzarem".

DURAN I LLEIDA, Portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, 9 de febrer 2011: "...el Govern de la Generalitat de Catalunya podria canviar de criteri sobre el cementiri nuclear."

LLUÍS RECODER, conseller de Territori i Sostenibilitat, 11 de febrer 2011: “...si l’Estat ho decideix així (instal·lar el cementiri a Ascó) no hi ha més remei que acceptar-ho”.

CiU, no només no ha resolt l’expedient obert a l’alcalde d’Ascó, Rafael Vidal, per presentar el municipi com a candidat a albergar el cementiri nuclear, sinó que l’ha ratificat com a cap de llista convergent a les properes eleccions municipals.

Davant de la manca de coherència política i dels missatges derrotistes de CiU i del Govern de la Generalitat acceptant el cementiri nuclear a Catalunya, convoquem a tothom a una concentració de protesta davant la seu de Convergència Democràtica de Catalunya a Móra d'Ebre, aquest divendres, 18 de febrer, a les 20:00h.

El lloc de trobada serà davant l’Oficina de Treball, al carrer Doctor Borràs.

Convoca: Grup Intercomarcal Veïns d’Ascó i CANC

Passa-ho!!!!

prou abusos!!!!!!!

1 comentari:

◊ dissident ◊ ha dit...

El tema de TV3 ja el tinc assumit després de tants anys...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails