dijous, 5 de novembre del 2009

nodrim-nos de comentaris!

Un bloc es nodreix dels teus comentaris!i tant que és cert! per que si, això ho fem (ho faig) per a nosaltres mateixos, per passar el temps o per alliberar la nostra capacitat creativa (jejej), i vas anant fent, escrivint,
i l'alegria que et dona quan veus que algú es passa pel bloc, et llegeix, i sobretot interactua fent un comentari! millor que el facebook! (jajaj).
Aquests cartellets que potser haureu vist en algun altre bloc, són una iniciativa del dibuixant Nacho Gomez, que des del seu bloc S.O.B Save our blogs, ens diu això;

La muerte de un blog se produce por la falta de comentarios.
Muchos visitantes no se dan cuenta de que sus comentarios son VITALES para la supervivencia de un blog.
¡SALVA TU BLOG! Descárgate el Blogsaver que quieras, copiando su código html y pegándolo en la barra lateral de tu blog.com veieu n'hi ha uns quants models i en varies llengües, és molt fàcil copiar el codi htlm del seu bloc i enganxar-lo en un gadjet del propi bloc.
O sigui que ja sabeu...
Comenteu comenteu, ni que sigui per saludar, que fa molta il·lusió!, i si algú vol donar alguna idea, proposta o lo que sigui... doncs obert estic.
Apa un petó i una abraçada des del frikiunivers blocaire.
Salut!

3 comentaris:

Iblama ha dit...

ei molt bona idea la iniciativa. la veritat es que els comentaris fan molta ilu. tot i aixi costa molt que ten facin! buenuuuu! tu ja ets un expert, jo encara soc un pardillo. per cert al meu bloc hi ha penjades les fotos del rovelló:
http://iblama.blogspot.com/2009/10/anada-al-rovello-301009.html
va ser un dia la mar de xulu! salute!

ricderiure ha dit...

ostres no les he vist...

Fletxa ha dit...

Bona troballa!
Molt original, hehehe!

Ho provaré de posar al meu blog minimalista, a veure si em deixen o què.

Ja de pas, et deixo un saludu!
Ens veiem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails