dimecres, 21 d’octubre del 2009

fer-se gran...


noooo, no és un escrit melancolic, és còmic,
són dibuixos que expliquen històries
metafores de com fer-se gran.


"El último recreo" és un dels millors còmics que tinc, amb guió de Carlos Trillo i dibuixos de Horació Altuna, tots dos molt reconeguts en aquest món de les historietes, el primer el podeu haver vist a "Clara de noche" del Jueves, i el segon en còmics com "el loco chaves" o en les seves tires a "el periodico", o sigui dos cracks.
La història es desenvolupa en un món apocalíptic ben particular, el post sex-bomb!, o sigui que després d'una guerra global tots els adults han mort victimes d'aquesta bomba tant especial que enverina l'aire matant a tots aquells que tenen la sexualitat activa.


I només sobreviuen els nens, tot un món per ells, per sobreviure, descobrir, i intentar no fer-se grans. Però també sobreviu un adult, l'eunuc, i voldrà ser el rei.
I no us explico més l'argument per que val la pena llegir-lo, i mirar-lo per que els dibuixos són dels millors de l'autor.


Em vaig comprar aquest àlbum, llibreria de còmics cambrils 1095pts entre el 99 i el 2001, per que ja havia vist algun capítol de la història en la mítica revista "Zona 84" que havia comprat als brocanters de Reus, osti quina època de comiquero friqui aquella!
Si voleu saber més podeu mirar-vos aquest enllaç.
Us deixo unes mostres de l'obra d'art...
i fins la pròxima! salut!

1 comentari:

Iblama ha dit...

iepepepepepep! ens fem grans eh? ja tho deia jo ja! ostres aquests dibuixos son xulus!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails