diumenge, 14 de juny del 2009

comete la vida



que grans Color Humano!
i quina història que em porten... aquest cap de setmana al festival La granja fristail, vam tenir un "remeber" total d'aquest mític grup...
van deixar de treure discos ja fa temps, i sembla que havien tocat alguna vegada més així en plan remember, però per aquí no havien tornat.
Vaig veure, com molts de nosaltres, els color humano per primer cop al segon Reggus, llavors es veu que vivien per aquí (Constantí potser?) i fins i tot tenien un component reusenc... (fa temps que no veig al violinista juantxi!). La veritat és que aquella primera vegada, i no vaig ser l'únic, no van agradar gaire.
Al cap de poc, a l'U-zona reggae de l'any... els vaig tornar a veure, no hi havia el reusenc, s'havien tornat molt més marxosos, i la percussió va al.lucinar i fer flipar tota una petita carpa que era on tocaven...

I a partir de llavors ja va ser el seu "subidon". En l'època bona de concerts a Reus, van venir a tocar tropocentes vegades, també recordo un concert a Alcover, a la plaça, en que vam acabar fent reverències al grup.
A la Palma van triunfar varios cops, com no els "Tabernacle performances a discreció" vam fer una actuació en un concert seu, amb la cançó "comete la vida", ho recordo espectacular, amb foc, gent amb taparrabos i cares pintades i la Palma a tope flipant amb la copla!
en aquesta pagina, hi trobareu més informació, discografia i agenda de concerts!
també tenen un myspace!
hi aquí teniu un videoclip per recordar-sen!



apa salut!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails