dijous, 28 de maig del 2009

violència policial... (2) violència en general...

Quan van passar els "incidents" dels mossos amb els estudiants anti-bolonya, tot semblava està molt clar, a més el rebombori mediàtic encara semblava mostrar més clar el que pensavem, la violència policial ens va indignar a quasi tots, ja vaig escriure una entrada sobre això, i ara veient les últimes batalles campals que s'han montat amb les celebracions del Barça m'ha tornat a fer pensar.
Si voleu llegir la notícia en un article força interessant, aneu per aquí
I és que la violència com a mínim fa pensar, i quan és tant bàsica (per dir-li d'una manera) doncs encara més. Sembla que hi ha moltíssima gent que aprofita l'ocasió per a treure la violència, com si fos part de la festa, diguem que n'hi ha molts que xalen amb el rollo festa destroyer.
Serà que la seva vida és avurrida?
Seran infiltrats de la patronal que volen reactivar el sector de les reparacions (mesures anticrisis?)
Es folla massa poc en aquest país?
Reconeixer als mossos, que segons diuen van estar més d'una hora resistint tot el que els hi llançaven, que els insultessin i els hi tiressin coets, pues faltaria més! per això els hi paguen! i de fet tenen escuts i cascos i cobren plus de perillositat... No haurien de caure en les provocacions? o simplement es limiten a salvar el quiosquet de la tieta Dolores que ja s'està a punt de jubilar i la podrien arruinar?
Avui parlant amb ma mare, se m'ha acudit una idea!
policia més psicologia! i els que manen que prenguin nota!
Doncs la meva idea revolucionaria, és organitzar batalles més o menys legalitzades de penya violenta d'aquesta, contra mossos antidisturbis, que delimitin una zona on tot sigui asfalt, (com el forum per exemple) i faguin com els cartaguinesos i els espartans, que cada setmana n'organitzin un parell per tota la geografia, i així tothom aniria més desfogat i els sol brillaria més i tots aniriem cantant pel carrer i....
Buenu potser és una flipada...
però més val entretenir-se pensant i escribint flipades que no fotent-nos d'osties...
apa salut!
Joe joe joe joe...
després d'escriure això he vist aquest video que us poso aquí... per flipar colorins... a més la música li dona un aire a videojoc... "i es que el mundo está muy mal"



Per cert !!!
Aquest més de maig ha estat la futbolerada més gran que hem viscut mai...
no li faré la competència a l'Iblama escribint del barça (que perdria el toc culturilles del bloc...) però aquí us deixó aquesta cançó... en plan celebració...
ala Força Barça també!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails