dissabte, 21 d’abril del 2012

Aquest país se'n va a la merda



Españistan. Este país se va a la mierda.
Aquest és el títol de l'últim còmic que m'he llegit, i que vull aconsellar de llegir a tothom.
Els vídeos sobre la bombolla immobiliària, han corregut molt per internet, i són només una mostra del bon fer d'Aleix Saló en aquest còmic.


De fet, el còmic no té relació directa amb el vídeo, diguem que el vídeo només posa en context la història que es desenvolupa en el còmic.
La història, és una aventura, en plan èpic, d'un noi que ofegat per la hipoteca volta pel regne d'Españistan buscant la solució al seu problema.
I el país surt ben reflexat. En una odissea tipus Tolkien (inspiració de l'autor segons diu), el protagonista troba personatges ben "reals" com burocrates, directius, especuladors, periodistes, la sgae, els bisbes, polítics, ... vaja, tot un reflexe del tros de món on vivim.
I al final...
noooo, el final no s'explica ! per què a més, el final és boníssim, m'ha agradat molt i posa la cirera a un còmic genial.


Aquest és el segon llibre d'Aleix Saló, després de publicar en català, "Fills dels 80, la generació bombolla", que encara no he llegit, però buscaré per St Jordi. I a tingut força èxit, sobretot gràcies a la difusió del vídeo aquest que podeu veure més amunt.
I aquest 2012, l'autor ja està promocionant la seva nova obra "simiocràcia" amb un nou vídeo, tant bo com l'anterior, que ja fa venir ganes de llegir-lo.
Bons còmics, i crítics, cosa important amb els temps que corren en aquest país que jo també crec que se'n va a la merda.
i sense res més a afegir...
apa salut !!!

1 comentari:

Elfreelang ha dit...

N'havia sentit a parlar...jo també el cercaré i/o el recomanaré a tothom ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails