dimarts, 2 de febrer del 2010

que és la matrix i els misteris de la ciència.


aquests dies m'ha estat alucinant les coses que llegia en aquest petit llibre que ha passat per les meves mans, ( `^_^´ Antonia!).
"La serpiente cósmica, els adn y los origenes del saber". El llibre molt interessant y molt ben narrat explica la investigació que fa un antropoleg suís sobre un seguit d'enigmes de la ciència.
L'antropoleg en qüestió es fot un xute d'ayauasca i es fascina amb el que li expliquen els xamans...
I és que la natura és tan màgica... hi ha tants misteris incomprensibles, i les coses que les ciències, com la biologia o la bioquímica descubreixen encara posen més misteris.
Els indis peruans li expliquen a l'autor que tot el que saben de la natura els hi explica la natura mateix a traves dels "transits alucinatoris" que tenen.
A partir d'aquí es relaciona l'adn que tots els essers vius tenim ( 97% igual una persona que un bacteri) amb un príncipi "místic" que és la font de la sabiduria natural dels indis.



I no es que sapiguen poc aquests indis, fan barreges de plantes que són l'enveja dels bioquímics més experts, i que l'industria farmaceutica s'afanya a "apoderar-se'n"
El llibre és superdidàctic i s'hi poden descobrir coses super-interessants...



per exemple...

-la molecula de l'adn d'una sola cel.lula del nostre cos medeix dos metres de llarg, està superhiperultra recargolada! amb totes les molecules d'adn del nostre cos podriem fer una corda que dones la volta a la terra 500 vegades!

Resulta que al final acaba trobant criteris biologics, cientifics i químics en tota la mitologia xamanica, d'aquí el titol de la serp cósmica que rodeja el món igual que l'adn.

buenu total, que el llibre explora també per les branques del misticisme demostrat cientificament, o explorat cientificament, a l'estil de la pelicula "y tu que sabes?" ( massa flipada per mi...)

la pregunta és ?

que és la matrix?

apa salut!

3 comentaris:

maria ha dit...

Molt científic...la veritat és que de vegades hi ha curiositats que són impressionants.

neusmafo ha dit...

deix els porros! i abans de llegir aquest llibre menja "san pedro"!

ricderiure ha dit...

jajaja ! neus segons aquest llibre tot el que se de les plantes m'ho ha explicat la marihuana!!!

San pedro? quin peligruuuu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails