dissabte, 4 d’abril del 2009

el món a les teves mans

doncs si! ja ha arribat el dia, de fet va ser ahir, que la videocreació "el món a les teves mans" es va estrenar al cicle Videofreqüències 09 que es fa al centre d'art Cal Massó de Reus.
Juntament amb altres tres obres, es projectarà els divendres d'abril de 7 a 9 de la tarda en sessió continua.
Gràcies a la iniciativa de la xris i amb a seva inestimable col.laboració, durant el mes d'octubre del 2008 vam gravar les primeres imatges d'aquesta videocreació, la idea de partida era la poesia de William Blake, els protagonistes uns trastos que vam arreplegar a última hora, i videocamara, cotxe, i cap a la platja de Vilafortuny, sense un guió ni història previes ni res, "puro arte", i nar gravant i nar imaginant i montant-nos pel.licules, amb unes dos hores i mitja de cinta em vaig posar davant de l'ordinador i vinga a pensar, a imaginar, crear!
i va sortir una història... per dir-li d'alguna manera, i vam tornar a gravar i vam pulir, i finalment amb el gran fitxatje de la martiki com a xelista va acabar d'estar tot llest.
Potser podria haver quedat millor, però per començar que no quedi...
la sinopsi ja la vaig posar per aquí però com que no costa res, doncs aquí la teniu:

Sinopsi:
“Veure un món en un gra de sorra, i un paradís en una flor salvatge. Sostenir l’infinit al palmell de la mà i l’eternitat en una hora” William Blake. Partint de la reflexió d’aquest fragment l’obra explica a través d’uns titelles-objectes, una història dramàtica d’amor típica i quotidiana. Amb l’ànim de donar a conèixer que tot és possible.

a veure que us sembla... i si la voleu veure amb pantalla de cine, alta definició i tot això ja sabeu, cap a Reus toca...
apa salut!

1 comentari:

Marta ha dit...

Hola a tothom? A qui ningú desafina millor que jo??
Ei Riki, si no poses el meu nom, mai en faré famosa e??
El proper amb més temps vale?
Qué bonitooooooooo!!!!!!!!
Música i alegria!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails