dimarts, 7 d’octubre del 2008

tornen els okupes de Reus

avui la noticia surt als diaris, ( buenu, crec que ja fa un parell de dies que va i no m'hen havia enterat ).
"El Central Social Okupat i Autogestionat l'Esquerda ha entrat aquest diumenge al migdia a l'antiga discoteca Metàl·lic del carrer Sant Esteve de Reus per començar a netejar i condicionar l'espai. Segons ha informat el mateix Centre Social, la inauguració d'aquest antic espai lúdic està prevista per al proper dissabte 11 d'octubre on donaran explicacions dels projectes que hi volen dur a terme." fragment de reus digital.
si seguiu el següent enllaç http://www.reusdigital.cat/index.php?command=show_news&news_id=2779 arribareu a la pagina del Reus digital, on hi ha més informació, i també un petit "debat" (on tothom és anomin) a on alguns animen als okupes, alguns els acusen de moltes coses ( i això que encara no deuen haver tingut massa temps de fer res ) , altres els acusen de ser com son o se qui son, i d'altres només diuen tonteries ( com faig jo!).
Trobo que és curiós les postures que adopten alguns, sembla que això és amb ells o contra ells, de fet no se qui són, buenu, alguns si, de fet només el Bruno ha posat nom i cognoms al comentari, buenu a veure si això dona per algo interessant, de veure i qui sap si de participar-hi.
Fa 11 anys uns jovenets ( que quan s'es jove tot es vol provar, menys els avorrits... diguem pijo! ) van provar de fer una cosa semblant, la poma de colors, la fecsa, l'espurna, digueli manera de passar l'estiu, digueli manera de creixer com a persona. De fet allò no va servir per a res a la ciutat de Reus ( ni falta que feia ) però segur que va servir molt als que hi van participar.
Compte si escriviu algun comentari en aquest debat, et poden acusar de jipi, pollós, dropo, drogadicte, maleante, vividor, parasit, de fet si veniu a coneixer-me, veureu que és veritat!

I per donar una mica de color a aquesta entrada, us poso un parell de fotos de llamps... tombant per aquí les he trobat en el blog de un de reus, http://telamamaria.blogspot.com/ no le mirat gaire, però m'ha agradat força...

2 comentaris:

neusmafo ha dit...

Ostres, en un altre moment comentarem lo de l'okupació que és molt interessant. Ara tenim coses més series que comentar.

AQUEST ÉS UN MISSATGE DENÚNCIA:

L'ENQUESTA ÉS UNA ESTAFA!!!!!!!!!

només és sumen els vots del no et tallis els cavells. TRAMPA!!!!!!
ETS UN TRAMPÓS!!!!!!

i està comprovat que ja ho han provat 2 companys de feina diferents!!!!

ricderiure ha dit...

escolta! que no he fet cap trampa jo!
si aixo no va no es culpa meva,
de fet hi ha un vot de tallat els cabells!
ja vec que hem vols xollat!
pos buenu....
ja veurem el resultat final, per si de cas revisare a veure que passa...
per cert, ets la millor, encara ningu s atreveix o te temps de fer comentaris, momés tu...
tia, per lo dels okupes miret el reus digital amb el link que he posat, és un xou!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails