dilluns, 19 d’octubre del 2009

la dimensió desconeguda



viatgeu cap una altra dimensió una dimensió no nomes dels sentits sinó també de la ment un viatge a una regió fantàstica les fronteres de la cual son les de la imaginació una senyal us indica la pròxima parada la dimensió desconeguda!

així començaven tots els capítols de la Twilight zone, la dimensió desconeguda en català quan la feien a tv3, la van emetre per allà els anys 80 i després l'han tornat a re emetre molts cops, i sempre que he enganxat un capítol, m'he quedat a veure'l, per que aquesta sèrie és mítica!
i no és una sèrie d'aquesta de seguir un fil argumental, sinó que cada capítol és com una minipeliculeta on es succeeixen tot tipus de fenòmens paranormals, estranys, buenu doncs que és tal com diu la intro.
Tal com diu aquesta descripció que he trobat en aquest bloc, Dani's bloc.

Un delinqüent que és desterrat a un planeta-presó deshabitat, un grup de titelles que parlen entre ells mentre ningú els mira, viatges en el temps, viatges interespacials, armaris que et transporten a una altra dimensió, un home que sobreviu a un atac nuclear i es converteix en l'únic habitant de la Terra però perd les seves ulleres i no s'hi pot veure, una iaia que és visitada per la mort, un nen que fa desaparèixer a qui ni li cau bé..., més de 150 guions originals que han estat plagiats fins l'extenuació fins els nostres dies, i fins i tot han estat objectiu de remakes continus, són la prova del potencial que tenia la sèrie, i sobretot del potencial de Rod Serling com a guionista.


O sigui que us la recomano totalment, ja fa mesos que la mula em descarrega els capítols en català, i m'els miro abans d'anar a dormir, si els voleu trobareu els enllaços aquí.
Ara he descobert que també estan en castellà al youtube, tot i que estan fets a bocinets també en cau algun de tant en tant.
Us recomano tres capítols dels que més m'han agradat, de la primera temporada,
-11. Tres més enllà del sol. dos famílies volen escapar d'una probable guerra nuclear amb una nau espacial.
-16. L'autostopista. Una dona s'obsesiona amb un autostopista que es troba a tot arreu.
-13. El cel es va obrir. Tres astronautes tornen d'un viatge i un d'ells desapareix.
I així vaig prenent nota per que mai se sap en quines situacions ens podem trobar, ni quan entrarem a la dimensió desconeguda!

i això és tot, ens veiem allí! apa salut!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails