dijous, 6 de novembre del 2008

que el mon s'acaba











Atenció que el mon s'acaba...tenim totes les proves, baixa la borsa, puja el paro, guanya l'obama i sobretot, ja ens arriben al nostre petit racó de mon els huracans, i demés desastres naturals!Suposo que tots heu vist la peli " el dia de demà ", doncs això és només el principi, primer va ser la sequera, ara és un "esclafit" (que ja té tela aquesta paraula) i un tornado, però aviat ens arribaran els huracans, els tifons, i prepareu-vos per a la pujada del nivell del mar, i pels tsunamis... a més aquest hivern, tonelades de neu cobriran les nostres cases impedint-nos anar a treballar (algo de bo ha de tenir tot això)... i després vindrà un estiu amb temperatures de 50 graus a l'ombra... mare meva, estem perduts!Primer que tot, us aconsello que abandoneu i us vengueu totes les propietats que tingueu a menysde 300 metres per sobre del nivell del mar, a Colldejou, ens salvem! o sigui que ja sabeu on podeu anar...
El superfenomen meteorològic que va arrassar la nostra comarca aquesta setmana ha sigut excepcional, ja tenim tema de conversa per mesos, ( a no ser que vingui algo pitjor) per tot arreu es veuen destrosses, sobretot al mobiliari urbà, pobres arbres! centenars d'arbres han sigut els mes perjudicats de tota aquesta destrucció, el que més greu m'ha sabut, és quan ahir un de l'Aleixar em va explicar que el tornado va passar pel Mas de Borbó, va fotre mitja teulada a terra, i sobretot, va mig trinxar l'avia de totes les avies de les nostres terres, l'alzina dues vegades milenaria, el ser viu més vell que tenim per aquí... pobreta, a veure si un dia d'aquests m'hi passo... (destranquis es clar, que l'accés continua restringuit).aquí us poso unes quantes fotos de destrucció ( que és el que més ens emociona ) que he recollit per aquí...i també aquest video que van passar a les noticies del diumenge... ( fixeu-vos en la gent que parla!)
i si voleu veure més aneu a http://www.reusdigital.cat/index.php?command=show_news&news_id=3214 i mireu-vos el pase de diapositives.
buenu protegiu-vos de les tempestes i sobretot...FOLLEU, FOLLEU, (FOLLEM SI POT SER) QUE EL MON S'ACABA!
apa salut!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails