dimecres, 6 d’abril del 2011

coses que ens canvien

Aquest mes, el bloc Tens un racó dalt del món ens proposa el 200è joc literari. És una xifra especial, i en Tibau ho celebra fent un joc especial, un relat col·lectiu en els comentaris d'aquesta entrada.
Sempre és maco celebrar coses com aquestes, i en aquest cas, a mi també em fa força gràcia aquest joc literari especial.


Us explico,
ja farà dos anys i mig que vaig començar a escriure en aquest espai que ara veieu, explicava les meves tonteries amb més o menys gràcia i em llegien, suposo, els meus "amiguitus". D'altres blocs, la veritat, pocs en llegia, de fet tampoc és que m'hi fixes o en conegués d'altres.
Però un dia, no se ni com (mentida! ara ho he vist! merci Neopoeta!), vaig arribar a aquesta entrada de Tens un racó dalt del món:
-un joc literari, quina bona idea!- vaig pensar, -he de fer una poesia! i la llegirà la gent!vinga doncs!-
Així que vaig participar-hi amb tota l'alegria, en va sortir això, més tard es va publicar un llibre amb totes les poesies participants, això si que és un premi!!! la meva primera publicació col.lectiva (sinó conto la revista LoCollet).
Doncs després d'aquell, he participat en gairebé tots els jocs literaris "creatius" que ha proposat el Jesús.
I...
que dos anys després me'n dono conte que tinc 16 relats directament sortits de la motivació inspiradora dels jocs literaris de Tens un racó dalt del món.
i no només això, amb les participacions van arribar més lectors, també blocaires i participants, i d'aquí vaig anar a allí, i vaig conèixer nous espais, noves històries, i ... fins avui, que estic enganxat al "reader" a veure qui actualitza i que llegeixo d'interessant per la Catosfera,
també vaig descobrir altres fonts creatives motivadores, com el relats conjunts (responsable d'11 relats), la Natàlia, la Jomateixa, i alguna altra que segur em deixo (ARC!!!)...
Total...
que n'estic força content d'això que m'ha passat, a mi, i a aquest bloc, era una cosa que feia molt de temps que volia fer, estic força content d'escriure relats, i de fer-ho amb regularitat, i això s'ha d'agraïr tant al Jesús com als altres que he anomenat... algun dia d'aquestos ho agafaré tot, ho imprimiré, i llavors ja tindré el meu llibre, serà més o menys dolent però l'hauré escrit jo, això si que és un somni!!!!!
o sigui que...

Moltes felicitats pel 200è joc literari, i que n'hi hagi molts més!!!
(Jesús... permet m'he una confessió... d'aquest Sant Jordi no passa que no em compri un llibre teu!!!!!)
`^_^´
i sense res més a afegir,
apa salut!!!!

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltíssimes gràcies, tot això que expliques em fa sentir feliç, i sento que he aconseguit un dels objectius dels jocs literaris: motivar a escriure.
Una abraçada

Elfreelang ha dit...

Ui se m'ha passat per alt ....vull dir que no ho he vist encara....t'ha quedat molt enginyós ricderiure i ben lligat!

Garbí24 ha dit...

qui més qui menys....tots hem aprés dels relats...tant si els hem fet com els hem llegit i si el mestre tibau et va donar l'empenta ben vinguda sigui i que duri

◊ dissident ◊ ha dit...

En alguns projectes d'aquest tipus he participat, no en aquests precisament, i ha estat tot un plaer fer-ho. El món blogaire dóna per a molt.

Salut, Ric

ricderiure ha dit...

gràcies a tots per comentar!!!

tens raó Dissortat que dona per a tot això dels blocs.

Una abraçada per tu també Jesús!

salut!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails