dijous, 26 de febrer del 2009

les cròniques de la hortis league



l'altre dia després de la meva habitual consulta a l'última crònica futbolera a http://iblama.blogspot.com/2009/02/les-meves-croniques-futboleres_25.html (us ho recomano als futboleros, ets un crack iblama!) vaig tenir com un flashback ( retorno al passat!)
-ostres! si una cosa semblant feia jo fa uns anys! i allò va triunfar bastant... segur que més d'un ho recorda...
pos si, avans de l'era digital i blocaire, per allà l'any 2001, ja tenia arrebatus d'aquests, i a partir d'una idea en una tarda avurrida de classe a l'insti, vam (en realitat o feia tot jo amb colaboracions de tothom que volia) fer l'hortisport... que fuerte!
Resulta que aquell curs, a algun iluminat, se li va ocorrer organitzar una lligueta de futbol sala a l'institut, aprofitant que aquell any s'implantaven dos dies de classe per la tarda, la inscripció a la lliga va ser un exit, vuit equips (penseu que és un micro-insti) fins i tot un de professors!
va ser presisament l'equip de professors el que va inspirar el primer hortisport i després com que va tenir força exit, pues en vaig continuar fent de tots els partits de la lligueta.
Com veieu a les fotografies, l'hortisport estava totalment fet a mà (com cambien les coses...) i es

difonia a traves d'unes fotocopies (que ens feia gratis la secretària) i que es penjaven pels passadissos de l'institut, sembla mentida però l'endemà del partit hi havia espectació a veure quines tonteries havia posat a l'hortisport del dia...
I és que aquella lligueta va donar molt de joc, equips com els SunBaos, el millor! ( el meu es clar!)
los Matadores, lee scratch perry, los porretas II, i el fabulós dream team dels professors, que van ser els que van rebre més bromes, sembla que s'ho prenien força bé, a pesar de que ens vam inventar sobrenoms per a tots, i el catxondeo tenia tela... ( gràcies macos! )
la lliga va ser molt igualada, i els professors van sorpendre arribant a semifinals, el nostre equip, el més carismàtic, amb la Marta de portera! també va arribar a semifinals, però allí ens van cascar, el campió van ser Els porretas II, que a pesar del nom, eren els més sans de tots i fins i tot tenien algun jugador professional i tot.
l'hortisport, era una paròdia de diari esportiu, amb cròniques, classificacions, i tot de coses estrafolaries que eren com un acudit...
però és que sempre m'ha agradat fer el pallaso, en viu o per escrit!
com veieu conservo l'arxiu d'originals de tots els hortisports, curiosament no n'hi ha de la final, ja que aquell dia no vaig ser-hi... , si voleu llegir alguna cosa cliqueu damunt la foto i se us ampliarà...
i per acabar i en homenatje a aquell gran equip que foren Los Sunbaos, em ve de gust repassar la seva alineació;
Marta. la superportera
Xavi i Roger els cracks de riudoms, el xavi erà un gran capità
Cianu l'estrella dels riudomencs
Marc el golejador rastafari
Roger el puntal de l'equip
Albert va jugar només els primers partits i després ja no vam guanyar més
Javi l'estrella, era migcampista del Reus deportiu
Ricard buenu jo feia lo que podia

apa pues salut !

2 comentaris:

Iblama ha dit...

gracies pels piropillus! jeje
aixo de les croniques akestes sta molt be! es curios!
escolta tenim pendent lo del repte literare i colabaracio de blocs! no ho oblidis! bye

ricderiure ha dit...

piropillos!!
a veure qui ho engega això...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails